Polyrotting hagemøbler

Polyrotting hagemøbler

CosyLifeStyle® - eksklusive hagemøbler gjør livet utendørs fint og enkelt

Høykvalitetsvaremerket gjør det mulig å møblere terrassen, gårdsplassen, hagen eller vinterhagen med elegante og komfortable utendørsmøbler til veldig konkurransedyktige priser. Møbeldesignet stammer fra en lang tradisjon med å kombinere eleganse, funksjonalitet og komfort. Med det store utvalget av utendørsmøbler og tilbehør som terrassevarmere, parasoller og varme pledd – er scenen satt for lange, koselige kvelder ute.

HANDLE NÅ

Hagemøblene CosyLifeStyle® er designet for livet utendørs, så du ikke trenger å bekymre deg for sol og regn – møblene er laget for å vare i mange år i all slags vær. Med noen av de elegante hagemøblene fra CosyLifeStyle®, som den modulbaserte serien Modularo, kan du nyte hagen og terrassen i mange år fremover i stor stil og komfort.

Modularo - vakre og eksklusive loungemøbler

CosyLifeStyle® av Dancover tilbyr en kolleksjon av eksklusive loungemøbler i polyrotting, som gjør at du kan skape loungesofaen du alltid har drømt om.

HANDLE NÅ
Polyrotting loungemøbler Modularo
Polyrotting loungesett Modularo

Det modulbaserte konseptet Modularo gjør det mulig å sette sammen din egen og helt unike loungesofa til terrassen – modul for modul – til bare noen få personer, eller til så mange du ønsker. Serien inkluderer komfortable puter, ottomann puffer og ulike side- og salongbord i bred polyrotting og med bordplate i glass. Modularo-serien er laget av holdbare materialer i høy kvalitet, som gjør møblene vedlikeholdsfrie. Den vakre, ekstra brede og flate PE-fletten er børstet for å gi den et mer naturlig utseende og touch. Den flate fletten er designet og produsert eksklusivt til CosyLifeStyle® av Dancover.

HANDLE NÅ

Modularo - friheten av å kunne velge

Modulkonseptet gir deg friheten til å velge og sette sammen moduler etter eget ønske, men vi har satt sammen en serie loungesett i polyrotting laget av Modularo-modulene. Her kan du velge nøyaktig det settet du foretrekker, og få det levert uten at du må velge alle de forskjellige elementene. Uansett om du setter sammen Modularo-sittegruppen selv, eller om du velger én av de mange vakre settene – så får du en elegant, holdbar og eksklusiv loungesofa som varer i mange år.

HANDLE NÅ
Poly rattan table and chairs set
Polyrotting hagemøbler sett

Serien er lett å montere, vil bidra til stil og komfort – og du trenger ikke å bekymre deg for vedlikeholdet.

Modularo og alt det hyggelige tilbehøret

Vær oppmerksom på det store utvalget parasoller og annet tilbehør fra CosyLifeStyle® av Dancover – på Dancovershop.com, her får du alt du trenger til å fullføre uterommet.

HANDLE NÅ

Oppblåsbar moro og komfort

Livsstilmerket CosyLifeStyle® inkluderer også en serie oppblåsbare lenestoler og sofaer til utendørsarrangement. De store, elegante og oppblåsbare møblene ligner de tradisjonelle Chesterfield-møblene og vil ta seg fantastisk ut i hagen, rundt svømmebassenget, på en bar eller på stranden. De store lenestolene og sofaene leveres med pumpe – slik at de er enkle å blåse opp. Møblene i klassisk stil er laget av slitesterk 800 g/m2 PVC og er både vanntette og UV-bestandige.

HANDLE NÅ
Oppblåsbar sofa